Spring naar hoofd-inhoud
14-08-2017

Afscheid juf Bernadette


Beste ouders, lieve kinderen

Met héél veel plezier heb ik de afgelopen zes jaar gewerkt op de St. Jozefschool. Samen met mijn collega's mocht ik invulling geven aan de pilot "De bron droogt op". Alle registers zijn opengetrokken om de school te laten groeien, want dat was de achterliggende opzet. Modernisering van het gebouw en de methode's, ICT, Dalton, internationalisering, W&T, Engels, excellentie en nu tabletonderwijs en Boeiend onderwijs het kon niet op.

Veel mensen zijn er uit interesse over de vloer geweest; ministers, staatssecretarissen, burgemeesters, raadsleden, kamerleden en zelfs de koning en de koningin mocht ik op de hoogte brengen van de problematiek van een grensschooltje in een krimpgebied.

Aan onze inspanningen zal het niet gelegen hebben dat de school niet groeide, maar gelukkig kan de school blijven bestaan in een samenwerking met de scholen van Clinge en Graauw onder leiding van meester Werner. Hier is iedereen erg blij mee.

Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor de superfijne jaren, voor het vertrouwen, het intensieve samenwerken, de warme gezellige sfeer en het schitterende afscheidsfeest. De leuke, lieve kinderen van onze school, de betrokken meedenkende ouders, de behulpzame en vriendelijke dorpsgenoten waar we altijd een beroep op konden doen en vooral mijn dagelijkse maatjes, mijn geweldige collega's.

Ik zal jullie missen en wens jullie heel, heel veel geluk!! ( En natuurlijk kom ik graag nog een keertje langs)

Juf Bernadette


< Belangrijke informatie voor het nieuwe schooljaar