Spring naar hoofd-inhoud

Opvang 0-12 jaar in de school

• De kinderopvang is gehuisvest in de Sint-Jozef basisschool, Cuwaertstraat 2, 4568 BH, Nieuw Namen
  • Openingstijden : Uw baby, dreumes, peuter is welkom elke werkdag van 07u30 tot 18u00. Indien deze tijden u niet schikken kunnen ze ook aangepast worden van 06u30 tot 18u30.
  • Wij werken volgens de Uk & Puk methode, met als toelichting :

Uk & Puk laat baby's, dreumesen en peuters actief spelen, ontdekken en groeien

Uk & Puk is een uniek totaalprogramma voor kindercentra, met kinderen van 0 tot 4 jaar. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen, ontwikkelen baby's, dreumesen en peuters zich breder en sneller. Uk & Puk is niet moeilijk, maar wel doordacht. De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden, motorische en zintuiglijke vaardig-heden en geven de eerste rekenprikkels.

Bij Uk & Puk draait het niet om lesjes geven en leren, maar om vrolijk spelen, ontdekken en bewegen. Precies wat ukken het liefste doen! Door het spel op de juiste manier aan te moedigen, doen baby's, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden op en maken ze op natuurlijke wijze een brede ontwikkeling door. Speel, ontdek, groei en beweeg!

Bent u geïnteresseerd of wenst u een kijkje te komen nemen ? van harte welkom ! ..

Hiervoor hadden wij u graag uitgenodigd tijdens de opvanguren in de voormiddag, maar helaas is het vanwege Coronamaatregelen niet toegestaan een bezoekje te brengen wanneer de peuters en begeleiding aanwezig zijn. Dit zal dus moeten plaatsvinden ’s avonds, en op afspraak.

Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak, graag contact opnemen met :

Marita Bleyenberg – van den Brande

Telefoon : 06/46025249